Kolesarski izlet

Spoštovani učenci in starši!

Približuje se Evropski teden mobilnosti, ki letos s sloganom »Varčne poti« v ospredje postavlja odločitev za racionalnejše načine mobilnosti, med katerim je zagotovo tudi kolesarjenje. Ker na naši šoli spodbujamo učence k trajnostnim oblikam mobilnosti, smo se odločili, da ob koncu Evropskega tedna mobilnosti in v okviru projekta Varno na kolesu organiziramo sobotni kolesarski izlet okrog največjega slovenskega umetnega jezera na reki Dravi – Ptujskega jezera.

Zbrali se bomo v soboto, 23. 9. 2023, ob 10.00 na parkirišču na Zadružnem trgu, od koder se bomo odpravili s kolesom po nasipu okrog Ptujskega jezera do Rance Ptuj, kjer se bomo okrepčali s prigrizkom. Izlet je namenjen vsem učencem naše šole in njihovim staršem/starim staršem.

Kolesarji naj imajo brezhibno urejena kolesa in čelade. Učenci brez kolesarskega izpita se lahko udeležijo izleta v spremstvu staršev. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da v primeru udeležbe potrdite svojo prisotnost najkasneje do petka, 22. 9. 2023, na elektronski naslov: mateja.simonic@olgica.si.

V primeru dežja izlet odpade.

Vljudno vabljeni na zanimivo odkrivanje varčnih poti!

 

Mateja Simonič, koordinatorica projekta Varno na kolesu

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost