Dan šole (26.11.2013)

 


  Praznovanje 35. rojstnega dne OŠ Olge Meglič

V torek, 26. novembra 2013 smo ob 17. uri s svečano prireditvijo obeležili 35. rojstni dan naše šole. Po šolski himni v izvedbi Ansambla Olgice in uvodnem pozdravu naših učencev, je prisotne  najprej nagovorila ravnateljica naše šole, ga. Helena Ocvirk, nato pa še župan mestne občine Ptuj, dr. Štefan Čelan.

Tokratna prireditev je bila nekaj posebnega, saj je vezno besedilo zamenjal ples. Naša maskota je pred vsako točko zapolnila sceno s koščkom mozaika, naše plesalke, učenke 5. b, 7. a in 7. b razreda, pa so s plesom napovedale posamezne točke. Učenci 5. a so najprej pokazali svoje košarkarske in navijaške sposobnosti, takoj za njimi pa so se predstavili naši najmlajši učenci s svojo točko Igrarije. Nato so se nam z rapom predstavili učenci 2. a in 2. b razreda in poželi lep aplavz. Učenci 7. b so dokazali, da znamo tudi angleško, saj so nam predstavili angleško točko z naslovom The Gallery of Thieves. Tudi naši četrtošolci nas z odličnim bobnanjem in svetlobni efekti niso pustili ravnodušne. Učenke in učenci 6. a so nas nasmejali s svojo dramsko uprizoritvijo z naslovom Športna pričeska, učenci 8. b pa so nam ob pomoči Pitagorovega izreka pokazali, kako gredo skupaj matematika, rap in beatbox. Za zabavno vzdušje so nato poskrbeli še naši tretješolci – Filharmoniki, ki niso na svoje instrumente samo igrali ampak z njimi tudi zaplesali. Ob koncu prireditve so člani našega Ansambla Olgice zaigrali in zapeli pesem Vse najboljše, draga Olgica, nato pa sta učenka in učenec 5. razreda vse prisotne povabila na bazar.

Verjamemo, da se je publika ob našem programu zelo zabavala, saj nas je koncu nagradila s čudovitim aplavzom, s čimer je poplačala naš vložen trud.

Zato še enkrat – VSE NAJBOLJŠE, OLGICA!

 

{gallery}galerija_13_14/2013_11_26_Dan_sole{/gallery}

(Skupno 222 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost