Donacija Lions kluba Ptuj Primus

Četrtek, 9. maj 2024, je bil prav poseben dan, saj smo s strani Lions kluba Ptuj Primus, v sodelovanju s podjetjem PROAN, d. o. o., prejeli velikodušno donacijo vitaminske vode.  

Nad darilom smo bili navdušeni tako učenci kot tudi zaposleni v šoli. Tudi naša ravnateljica Helena Ocvirk ni skrivala svojega veselja in navdušenja. Učenci 6. razreda so se s polno vnemo lotili raztovarjanja kar 1200 plastenk vitaminske vode iz tovornjaka. Bila je prava ekipna naloga, polna smeha in veselja, obenem pa smo se zavedali pomembnosti geste, ki jo je Lions klub Ptuj Primus naredil za nas. Pri tem sta nam pomagala predsednik kluba g. Andrej Vindiš, in odlični šofer, g. Srečko Frangež, ki je tudi član kluba.

Ta donacija nam bo pomagala, da bomo v prihajajočih toplih dneh učenci lahko ostali hidrirani in polni energije, medtem ko bomo v šoli premagovali nove izzive. Ponosni smo, da smo del skupnosti, ki se zaveda pomena skrbi za dobrobit nas otrok in našega zdravja.

Iskreno se zahvaljujemo Lions klubu Ptuj Primus in podjetju PROAN, d. o. o. za njihovo prijaznost in podporo naši šoli. Njihova gesta je dokaz, kako pomembno je, da se klubi in podjetja povežejo z lokalno skupnostjo ter prispevajo k njenemu blagostanju.

Za vašo velikodušnost se vam še enkrat iz srca zahvaljujemo vsi učenci in zaposleni.

Zapisali: šolski novinarji

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 2)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost