Teden otroka na Olgici

V prvem tednu oktobra, natančneje od 4. do 7. oktobra, smo na Olgici obeležili Teden otroka. Rdeča nit oz. tema letošnjega Tedna otroka je bila »SKP SE MAVA DOBR«. V sklopu tega so bile učencem v popoldanskem času na voljo različne dejavnosti.

Na voljo smo imeli kar pet aktivnosti. Učenci od 1. do 5. razreda so se imeli možnost udeležiti delavnice z naslovom Moj skriti prijatelj. Po besedah udeležencev so igrali zelo zabavno igro prijateljstva, pri kateri so še močneje stkali prijateljske vezi. Učenci od 3. do 5. razreda so imeli na izbiro dejavnost Zapestnice prijateljstva, pri kateri so ustvarjali zapestnice po lastni domišljiji. Učenci od 6. do 9. razreda smo imeli na voljo dve aktivnosti, in sicer ustvarjalne delavnice, kjer smo se lahko s svojimi nastalimi likovnimi izdelki prijavili na natečaj, ki je bil organiziran s strani Društva prijateljev mladine. Ustvarili smo tudi posebno plesno koreografijo. Največ učencev se je navdušilo nad Popoldanskimi dogodivščinami, kjer so se lahko preizkusili v peki palačink in kuhanju kostanjev. 

Ponujene dejavnosti so bile res zabavne in komaj čakamo na kakšno priložnost, da se ponovno udeležimo zanimivih obšolskih dejavnosti.

Zapisala: Ema Ganzer, 7. a

 

(Skupno 170 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost