Obvestilo o ponovni vzpostavitvi izvajanja vzgojno-izobraževalnega dela v prostorih OŠ Olge Meglič

Spoštovani!

V skladu s prejeto okrožnico MIZŠ z dne 8. 5. 2020 vas obveščamo, da se bo vzgojno-izobraževalno delo za učence 1., 2. in 3. razreda OŠ Olge Meglič začelo izvajati v prostorih šole od 18. 5. 2020 dalje.

Prav tako se bo vzgojno izobraževalno delo predvidoma od 25. 5. 2020 v prostorih šole izvajalo za učence 9. razreda ter za tiste učence od 4. do 8. razreda, ki imajo učne težave ter težko dosegajo standarde znanja – za slednje se bo lahko v prostorih šole izvajal dopolnilni pouk in druge oblike individualne in skupinske pomoči.

Glede na zgoraj navedeno se bo od predvidenih datumov dalje za učence 1., 2., 3. in 9. razreda vzgojno-izobraževalno delo izvajalo po obveznem in razširjenem programu.

Pogoj za ponovni vstop v šolske prostore je podpisana pisna izjava starša, ki jo morajo starši podati pred vstopom otroka v šolske prostore. S tem se šoli zagotovi varno učno okolje za vse učence.

Za učence, ki se vzgojno izobraževalnega procesa v šolskih prostorih ne bodo udeležili iz zdravstvenih razlogov njih samih ali njihovih ožjih družinskih članov oz. oseb, s katerimi bivajo v istem gospodinjstvu, bodo starši morali prav tako podati izjavo o obstoju teh okoliščin in s tem o razlogu, da se tak otrok še vedno izobražuje na daljavo.

Šola pripravlja navodila in protokole za delo v novih okoliščinah, s katerimi boste pravočasno seznanjeni.

Vse podrobnejše informacije boste pravočasno prejeli preko e-Asistenta.

Veselimo se srečanja z našimi učenci – Olgičarji.

Lep pozdrav,

Helena Ocvirk,

ravnateljca

(Skupno 514 obiskov, današnjih obiskov 2)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost