Učenje na daljavo 6. teden

ŠESTI TEDEN!!!!!!!! Minilo je že šest tednov, odkar dneve preživljam doma. Brez prijateljev, brez sošolcev. Pogrešam jih! In celo učitelje pogrešam!!! 

V šestem tednu je ponedeljek minil povsem običajno … kot vsak delovni dan zadnjih nekaj tednov.  Zjutraj se običajno najprej razgibam in pojem zajtrk. Potem pogledam elektronsko pošto. Učitelji so nam naložili nove naloge za tekoči teden. Jaz pa še niti za prejšnji teden nisem vseh opravil! Ojoj … Poskusim nadoknaditi zamujeno in hitim reševat naloge. Počitnice so pred vrati, zato bom počival naslednji teden. Pišem, rišem, dopolnjujem, izpolnjujem, pošiljam … uhhh … ure, dnevi hitro minevajo.

V sredo je bil na programu kulturni dan. Tudi tega smo izvedli na daljavo. Ogledal sem si film Kit na plaži. Ob njem sem razmišljal, kako pomembno je, da imamo ljudje prijatelje, starše, učitelje, ki jim lahko zaupamo. Ko imaš težave, se lahko obrneš nanje in ne bodo te obsojali. Ugotovil sem tudi, da moramo biti ponosni na to, kar smo in kjer živimo. Za izziv sem si izbral branje knjige na terasi ob čudovitem večernem soncu. Še sebe sem presenetil, kako všeč mi je bilo. Kako so drugi učenci preživeli ta dan, si vsak lahko pogleda na spletni strani šole.

Sredi sta  sledila  še dva delovna dneva z veliko šolskih obveznosti. Naša likovna dela so na ogled v Olgaleriji, ki se vsakodnevno dopolnjuje. Na šolski spletni strani pa se lahko najde tudi veliko fotografij o tem, kako sošolci preživljajo šolske dni.  

Končno je nastopil konec tedna in PRVOMAJSKE POČITNICE!!!

Poskusil sem čim bolj uživati med počitnicami. Čeprav se še vedno ne smemo družiti, se lahko slišimo z ljudmi, ki jih imamo radi. Tudi tako so lahko počitnice prav posebne.

Veliko se smejte in ostanite zdravi!

Zapisal učenec IP-TISK: Maj Žibert, 7. b

(Skupno 513 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost