Podjetniški izziv za mlade 2022

“Smo mlada perspektivna ekipa, ki jo sestavljamo: Blaž Zelenik, Matjaž Alič in Lina Malinger. Z našim podjetjem FIT & FAST želimo nagovoriti ljudi k bolj zdravemu načinu življenja, predvsem zato, ker v današnji naglici ljudje nimajo dovolj časa za kvaliteten in zdrav obrok. V našem podjetju smo to pripravljeni spremeniti. Rešitev ponujamo v izgradnji verige restavracij z zdravo hitro prehrano”. 

S to idejo smo se 11. maja 2022, predstavili na podjetniškem izzivu mladih, kateri je potekal v Šolskem centru Ptuj. Na predstavitev ideje smo se zelo dobro pripravili. Naše ideje je ocenila komisija, katero so sestavljali: Dejan Radič (Managar klub Ptuj in Mark Metal), Vida Toš (udeleženka PONI, vidakividi), Natalija Žunko (Fundacija prizma), mag. Mirjama Nenad (mestna občina Ptuj in ZRS Bistra Ptuj) in Robert Novak (ZRS Bistra Ptuj). Podjetniškega izziva so se udeležile še naslednje šole: dve ekipi iz OŠ Ormož in ena ekipa iz OŠ Podlehnik. Tekmovanja  se je udeležilo tudi osem ekip srednjih šol. Komisija je naše ideje ocenila po inovativnosti, poslovnosti in nastopom. V naši kategoriji (osnovne šole) je zmagala OŠ Ormož z njihovo poslovno idejo Smartwalk. 

Zelo smo veseli, da smo lahko sodelovali. Pri tem smo se prav tako naučili veliko koristnih stvari za življenje. Ob tem pa se zahvaljujemo tudi našima mentoricama, Tonji Kolar in Mateji Simonič za vso pomoč in podporo. Bilo nam je v ponos! 

 

Zapisala: Lina Malinger, 9. b 

Deli / Share …
(Skupno 180 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost