Voščilo

Drage učenke in učenci, spoštovani starši, sodelavke in sodelavci.

V teh predprazničnih dneh, ki so polni veselja, želja in pričakovanj, ko hitimo, da postorimo še zadnja opravila, pošiljamo voščila, izbiramo in zavijamo darila in ko v domači hiši diši po sveže pečenih piškotih nam je pri srcu toplo, saj vse te majhne stvari počnemo iz ljubezni, v želji osrečiti drug drugega.

Leto 2021 se bliža h koncu. Bilo je nekoliko drugačno, še vedno zaznamovano z epidemijo covid-19. Polno je bilo izzivov in nepredvidljivih dogodkov, vendar smo jih s skupnimi močmi in zaupanjem uspešno premagali. Za vaš trud, sodelovanje in zaupanje se vam iskreno zahvaljujem. Ob tem pa ne smemo pozabiti na vse lepe trenutke, ki jih kljub temu ni manjkalo. Vsa skupna druženja, nova spoznanja,  srečanja, uspehi in različni dogodki so nas obogatili in v nas prebujali radost, ljubezen in upanje.

Ohranimo to veselje v sebi tudi v teh prazničnih dneh, ko praznujemo kar tri praznike: božič, dan samostojnosti in enotnosti ter novo leto.

26. decembra praznujemo dan samostojnosti in enotnosti, ko smo se Slovenci pred 30. leti s plebiscitom odločili za samostojno in neodvisno državo Republiko Slovenijo.

Slovenija je naša domovina, tukaj imamo svoj dom, svojo družino, prijatelje, sodelavce.  Imejmo jo radi, ker je naša, ker je lepa, ker je za nas najbolj dragocena.

Ni lepših gora, gričev, polj, ni lepših krajev in prijaznih ljudi kot v  naši Sloveniji. Lepa je naša dežela, spoštujmo jo, zato z veseljem izobesimo slovensko zastavo.

Ob praznovanju božiča in novega leta vam želim prijetno družinsko praznovanje, v prihodnjem letu pa zdravja, poguma, modrih odločitev, smeha, delovnega navdiha ter uspehov v šoli in izven nje.

Naj bo srečno leto 2022!

Helena Ocvirk, ravnateljica

(Skupno 340 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost