Katalog izdelkov božičnega bazarja

Dragi starši!

December je za mnoge najlepši in najbolj čaroben mesec v letu. Zunaj občasno že plešejo nežne bele snežinke, mi pa se v zavetju toplih domov sladkamo z domačimi piškotki in se grejemo z vročim čajem ali čokolado. Praznične trenutke pa si, čeprav v senci čudnih, drugačnih časov, ustvarjamo tudi tokrat v šolskih prostorih naše Olgice. Vzdušje, ki ga ustvarjajo krašenje šolskih novoletnih jelk, božično-novoletne delavnice in izdelovanje prazničnih izdelkov, prižig prazničnih luči, peka piškotkov ter še mnogo več, je napolnilo naša srca. Ker žal ne moremo izpeljati tradicionalnega božično-novoletnega bazarja kot smo ga vajeni, smo se tokrat odločili, da vam to, kar smo ustvarjali prikažemo preko spleta. Pred vami je katalog, v katerem so številni izdelki in drobne pozornosti, ki so nastale izpod naših pridnih rok. V njem boste gotovo našli kaj zase. Morda s katerim izdelkom tudi koga obdarite ali mu preko voščilnice pošljete srčne želje za prihodnost. Izdelkom, ki so v katalogu, nismo določali cene, čeprav so vsi ročno delo naših učencev, ki so nastajali ob podpori in vodenju učiteljev v različnih delavnicah. Bomo pa veseli vsakega prostovoljnega prispevka, ki bo tudi letos romal direktno v šolski sklad. Sredstva bodo namenjena za izvajanje nadstandardnih programov v šoli in izven nje za vse učence šole ter za nakup didaktičnega materiala. Z vašimi prispevki bo seveda trud učencev poplačan. Ker pa gre za dobrodelen namen, pa ima vse skupaj toliko večjo težo.

KAKO DO IZDELKOV?

Naše izdelke lahko naročite in prevzamete na več načinov:

  1. Izdelek lahko izberete v katalogu, svoj izbor sporočite po elektronski pošti na naslov bazar@olgica.si ali pa ga izbere vaš otrok v šoli kar sam. Po prejemu vašega naročila, bodisi preko e-pošte ali po izboru vašega otroka v šoli, bomo pripravili željen izdelek, vaš otrok pa ga bo prinesel domov. Ker je nastalo veliko izdelkov, vsakega posebej seveda nismo fotografirali, zato ni nujno, da boste dobili ravno izdelek s fotografije, bo pa iz tega sklopa. (Če npr.: naročite adventni venček boste le-tega dobili, ni pa nujno, da ravno tistega s fotografije). V primeru, da izdelka ne bo več na voljo (o tem vas obvestimo preko e-pošte), boste izbirali med preostalimi.
  2. Izdelki bodo vsak dan na voljo tudi v naši šolski avli (pri informatorju šole).
  3. 7. in 14. 12. 2021 med 16. in 19. uro bomo naše izdelke ponujali tudi na ptujski mestni tržnici (poiščite nas v hiški ob drsališču).

KAM ODDATI DONACIJO?

Svoj prostovoljni prispevek lahko:

  • nakažete na transakcijski račun šolskega sklada šole:

TRR: SI56 0110 0600 8359 386

KODA: CHAR

Namen: Bazar 2021

Sklic: SI00 12-2021

ali ga

  • oddate v skrinjico za prostovoljne prispevke v šolski avli (vsak delovni dan) ali na ptujski mestni tržnici (torek, 7. in 14. december).

Vljudno vabljeni k naročilu izdelkov iz kataloga in k obisku in izboru izdelkov v šolski avli ali na ptujski mestni tržnici.

Za izbor izdelkov in vaš prostovoljni prispevek se vam iskreno in iz srca zahvaljujemo vnaprej in vam izrekamo topel praznični pozdrav.

Učenci in učitelji

z ravnateljico OŠ Olge Meglič Ptuj

Za listanje kataloga kliknite na spodnjo sliko.

Deli / Share …
(Skupno 596 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost