Zaključna ekskurzija za učence 4. razreda

V petek, 4. junija 2021, smo učenci 4. razreda odšli na končni izlet v živalski vrt v Ljubljano. Zbrali smo se pod gradom ob 7.15. Vožnja je trajala približno dve uri in v Ljubljano smo tako prispeli približno ob 10. uri.

Avtobus nas je odložil pred napisom ZOO Ljubljana. Bili  smo razporejeni po dejavnostih. Vsak razred je imel eno uro vodenega ogleda in dve uri časa za zabavo na tamkajšnjih igralih, nakup spominka in po želji še dodaten samostojen ogled živalskega vrta. Čas je hitro minil, saj smo se zelo zabavali.

Okrog 13.30 smo se odpravili na avtobus. Naša naslednja postaja je bila Ljubljana – njeno mestno jedro. Avtobus nas je odložil na Kongresnem trgu. Tam smo imeli najprej čas za sladoled in malico. Potem nas je pot ponesla na ogled naše prestolnice. Sprehodili smo se po Prešernovem trgu čez Tromostovje, mimo Mestne hiše do starega mestnega jedra. Sledila je strma pot na Ljubljanski grad. Na gradu smo se povzpeli na razgledni stolp in si Ljubljano ogledali še iz ptičje perspektive.

Utrujeni in polni novih vtisov smo se veselo odpeljali nazaj proti domu.

Zapisali: Četrtošolci

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost