Športni dan za učence od 1. do 3. razreda

Učenci od 1. do 3. razreda so načrtovali zimski športni dan v mesecu januarju, a ga zaradi epidemije niso mogli izvesti, zato so ga prestavili mesec marec, ko so se znova vrnili v šolo. Tako so zimski športni dan nadomestili s pomladanskim.  

Lepo spomladansko vreme je kar klicalo po pohodu okrog ptujskega jezeraNa pot so se, oupoštevanju varnostnih priporočil, prvi odpravili tretješolci, in sicer v torek, 2. marca 2021. Dva dni kasneje so podobno pot ubrali še drugošolci, medtem ko je prvošolcem pomladansko vreme kar malo nagajalo. Končno se je tudi njim uspelo sprehoditi po že prej omenjeni poti, in sicer v petek, 26. marca 2021. 

Vsi učenci so se ob 8.20 zbrali v šoli, si razdelili malico in se pogovorili o pohodniškem bontonu, nato pa so se posamezni oddelki na pot odpravili ob različnih časih. Na svoji poti so se ustavili, da pomalicajo, imeli pa so tudi postanek, na katerem so si ogledali konje  

Čeprav se zaradi ukrepov NIJZ-ja posamezni oddelki in razredi  niso smeli družiti, sta prijetno pomladansko sonce in dobra volja poskrbela, da so preživeli čudovit športni dan. 

Zapisala učenka IP-TISK: Klara Gabrovec, 7. b

(Skupno 229 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost