Prostovoljci obiskali OŠ dr. Ljudevita Pivka

V petek, 6. oktobra 2017, smo se prostovoljci naše šole, v spremstvu svetovalne delavke, ge. Špele Novak, in učiteljice ge. Mateje Simonič, odpravili na ustvarjalne delavnice na osnovno šolo dr. Ljudevita Pivka.

Najprej smo se udeležili glasbenih delavnic, kjer smo z različnimi instrumenti ustvarjali prijetno glasbo. Naša naslednja delavnica je bila prav tako zelo kreativna, saj smo najprej risali na prtičke iz blaga, nato pa iz glinenih črk sestavljali svoja imena. Udeležili smo se tudi delavnice, na kateri smo iz raznobarvnih trakov, ki so jih že prej izdelali varovanci društva Sožitje Ptuj, izdelovali papirnate pentlje. Igrali smo se tudi igro Človek ne jezi se, ki so jo iz kartona in zamaškov prav tako sami izdelali varovanci društva Sožitje Ptuj.

Na koncu smo se posladkali s piškoti in bonboni, nato pa se odpravili nazaj v šolo. Na delavnicah se nismo zgolj zabavali, ampak preživeli prijetno dopoldne z učenci OŠ dr. Ljudevita Pivka. Želimo si, da bi bilo podobnih delavnic, ki jih je organiziralo Društvo Sožitje Ptuj, še veliko več.

Zapisala učenka IP-TISK: Zarja Malovič, 8. a

 

(Skupno 844 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost