Odlično 2. mesto na natečaju Evropa v šoli

evropa_v_soli_naslovna

Tudi letos smo sodelovali na natečaju Evropa v šoli, ki ga razpisuje Nacionalni odbor natečaja Evropa v šoli na predlog Evropske komisije, razglasita pa ga Evropski parlament in Svet Evropske unije.

Tako smo ustvarjali na temo »Ustvarimo še boljši jutri«.  Na natečaj je bilo poslanih kar nekaj izdelkov naših učencev in po strokovni oceni komisije je eden naših učencev dosegel izjemen uspeh. S ponosom lahko rečemo, da je Nacetu Kolarju iz  1. a razreda resnično uspelo, saj je s svojo risbo dosegel  odlično 2. mesto med učenci od 1. do 3. razreda.

Vabljeni smo bili na podelitev nagrad v Festivalno dvorano Pionirskega doma v Ljubljani, kjer so najboljšim mladim ustvarjalcem likovnih in literarnih del podelili priznanja in knjižne nagrade. Vsem mladim ustvarjalcem, ki so prišli od blizu in daleč, sta čestitali in jim zaželeli še veliko ustvarjalnega navdiha ga. Darja Groznik, predsednica Zveze prijateljev mladine, in ga. Majda Struc, predsednica Nacionalnega odbora Evropa v šoli. Kulturni program je s svojo glasbo obogatil  reper Zlatko, ki nas je vse navdušil.

 

Mentorici: Lidija Žmavc in Aleksandara Žarković Preac

(Skupno 193 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost