Vabilo na predavanje za starše (12. 4. 2016)

Spoštovani starši!

Vljudno vabljeni v torek, 12. aprila, ob 17. uri v Mestni kino Ptuj na, predavanje za strokovne delavce in starše. Predavanje je namenjeno predvsem staršem učencev 7. do 9. razreda.

PREDSTAVITEV PREDAVATELJIC 

ŠPELA DOVŽAN 

Socialna pedagoginja zaposlena kot strokovna vodja programa Izberi sam, ki se v Združenju DrogArt ukvarja z zmanjševanjem škodljivih posledic alkohola med mladimi. Je mentorica ekipi mladinskih delavk/cev (prostovoljcev) in ima izkušnje z delom z mladimi na terenu – na prizoriščih nočnega življenja, kjer mlade na njim prijazen način informira o manj tvegani zabavi. V okviru programa že več let izvaja predavanja na temo alkohola, varovalnih dejavnikov in dejavnikov tveganja za starše in strokovne delavce ter izobraževanja o informiranju mladih o alkoholu za prostovoljce/ke in zaposlene v mladinskih centrih in drugih organizacijah. Zanima jo predvsem iskanje načinov za kvaliteten stik z mladimi in podajanje informacij na načine, ki so mladim blizu.

 MANCA BIZJAK

Socialna pedagoginja zaposlena kot strokovna delavka na programu Izberi sam, ki se v Združenju DrogArt ukvarja z zmanjševanjem škodljivih posledic alkohola med mladimi. Ima izkušnje z delom z mladimi na terenu – na prizoriščih nočnega življenja, predvsem na dijaških zabavah. V okviru programa izvaja predavanja na temo alkohola, varovalnih dejavnikov in dejavnikov tveganja za starše in strokovne delavce ter izobraževanja o informiranju mladih o alkoholu za prostovoljce/ke in zaposlene v mladinskih centrih in drugih organizacijah. Izkušnje pri delu z mladimi je pridobivala tudi kot zaposlena v Dnevnem centru za mlade in družine Kranj.

(Skupno 154 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost