Šola v naravi

SVN_5

V ponedeljek, 19. oktobra 2015, smo se petošolci skupaj z našimi učiteljicami, go. Darjo Brlek, go. Simono Jakomini in go. Matejo Vajda, odpravili v Krajnsko Goro, kjer bomo preživeli ves teden v šoli v naravi.

5. dan

Še zadnji utrinki iz šole v naravi. CŠOD Kranjska gora zares bil je kulllllll, nanj vežejo nas dobri spomini fulllll.


4. dansvn_4

Da smo petošolci v šoli res pridni, nam dokazuje vreme, ki nam je več kot naklonjeno.

Tudi danes nas je sonce spremljalo pri dopoldanski nordijski hoji in planinskem pohodu. Popoldan pa smo uživali v veslanju na jezeru Jasna in raziskovanju gozda.

Sledil je družabni večer z učenci OŠ Podčetrtek, kjer smo se naplesali, nasmejali in ‘nazabavali’.

Žalostni ugotavljamo, da prihaja čas za pakiranje.

 


 

3. dansvn_3

Tudi današnji dan je bil za nas nekaj posebnega. V dopoldanskem času smo nadaljevali z raziskovanjem narave. Po kosilu pa smo se z avtobusom odpeljali v Planico, kjer smo imeli priložnost videti skakalce, ki že pridno trenirajo. Zelo smo se razveselili njihovih podpisov, najbolj navdušeni pa smo bili nad skakalnicami.

Lepe pozdrave vam pošiljamo petošolci z učiteljicami!


2. dansvn_2

Danes smo se zbudili v krasno sončno jutro. Po jutranji gimnastiki smo se okrepčali z zajtrkom.  Pripravili smo si nahrbtnike z malico in se odpravili na raziskovanje. Ena skupina je na jezeru Jasna raziskovala vodo in živali v njej, druga skupina pa si je ogledala Zelence (izvir Save Dolinke). Popoldne smo preživeli športno na igrišču OŠ Kranjska Gora.

Imamo se odlično in se že veselimo jutranjih dogodivščin.

Zapisali: Sara, Vita, Iva in Jure


1. dansvn_1

Že na poti smo se naučili marsikaj zanimivega, ko pa smo prispeli na cilj, nas je tam čakala krasna jesenska idila. Da smo prvi dan preživeli nadvse aktivno, pričajo naše fotografije. Raziskovali smo naravo in veslali po jezeru Jasna. Preživeli smo fantastičen dan.

(Skupno 218 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost