1. športni dan za učence od 1. do 9. razreda

V ponedeljek, 14. oktobra 2019, smo imeli učenci od 1. do 9. razreda, z izjemo petošolcev, ki so se istega dne odpravili v šolo v naravi, športni dan. Kot vsako leto oktobra, smo se tudi letos odpravili na pohod po haloški planinski poti.

Športni dan se je najprej začel za učence in učenke 9. razreda, ki so se zbrali na šolskem igrišču že ob 7.30. Avtobus jih je odpeljal do Stare grabe, od koder so peš nadaljevali do Rudijevega doma pod Donačko goro, kjer so se ustavili in odpočili, nato pa nadaljevali enourno pot na vrh Donačke gore. 

Vsi drugi smo se zbrali na šolskem igrišču ob 8.10, od koder smo se odpravili do naših avtobusov, ki so nas peljali do različnih izhodiščnih lokacij v Halozah.

Naši prvošolci in drugošolci so svojo pot začeli na Borlu, od koder so se odpravili mimo Sv. Ane in Vrbanjščaka do Švabovega.

Učenci in učenke 3. in 4. razreda je avtobus odložil v Cirkulanah, od tam pa so se odpravili čez Gradiški Hum.

Učenci 6. razreda so se z avtobusom odpeljali do Podlehnika, od koder so se peš odpravili do Viničarskega muzeja, kjer so se malo odpočili in pomalicali. Nato so svojo pot nadaljevali čez Macunov breg in nazaj v Podlehnik.

Mi sedmošolci smo skupaj z osmošolci izstopili v Narapljah, od koder nas je pot vodila do Bolfenka in Jelovice vse do našega cilja v Dolini Vinetu.

Zelo lep sončen dan je poskrbel, da smo preživeli lepo jesensko dopoldne v naravi, kar je več kot odlično!

Zapisala učenka IP-TISK: Neja Gajzer, 7. b

1. in 2. razred

3. in 4. razred

6. razred

7. in 8. razred

9. razred

(Skupno 685 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost