2. športni dan 3.VIO (23.10.2014)


2. športni dan za učence od 6. do 9. razreda

V četrtek, 23. oktobra 2014, smo imeli učenci od 6. do 9. razreda drugi športni dan, v okviru katerega smo se udeležili različnih športnih dejavnosti, in sicer od plavanja pa vse do boksa.

 

Šestošolci so se odpravili v ptujske terme, kjer so  imeli preverjanje znanja plavanja, kar je na naši šoli običaj že vrsto let.

Sedmošolci so se udeležili dveh športnih dejavnosti, in sicer kegljanja na mestnem stadionu Ptuj in boksa z Dejanom Zavcem v športnem centru Campus.

Naši osmošolci so se prav tako pomerili v dveh športnih dejavnostih. Učenci 8. b so se najprej z nami, učenci 9. b, preizkusili v bowlingu v Bowling centru Ptuj, nato pa so preizkusili še svoje strelske spretnosti na strelišču Strelskega kluba Ptuj. Učenci 8. a pa so svoj športni dan pričeli s streljanjem in ga zaključili z bowlingom, kjer so se družili skupaj z učenci 9. a.

Kot sva že zapisala, smo devetošolci en del športnega dne preživeli na bowlingu, drugi del pa smo preizkušali svojo vzdržljivost v fitnesu, in sicer v Fitness Centru Fit 2000.

Zapisala učenca IP TISK: Matej Hrnčič in Tonček Lukman Žunec, 9. b

{gallery}galerija_14_15/2014_10_23_Sportni_dan_3VIO{/gallery}

(Skupno 98 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost