Olgica Stars (24.12.2013)


Olgica Stars

Zadnji šolski dan v tem koledarskem letu smo preživeli še posebej praznično. Po jutranji proslavi ob dnevu samostojnosti in enotnosti smo po razredih s praznovanjem vsak na svoj način obeležili konec leta 2013. Devetošolci so, tako kot vsako leto, tudi to leto pripravili srečelov s katerim so zbirali denar za zaključno ekskurzijo.

 Srečke so šle kot za med, saj so jih prodali v pičle pol ure.

Ob 10.20 smo se vsi učenci zbrali v šolski telovadnici, kjer smo po nekajletnem premoru znova uživali na zabavni prireditvi »Olgica Stars«. Nika in Žiga sta napovedala posamične točke, ki so jih tokrat učenci pripravili sami. Tako smo se lahko prepričali, da ima Olgica raznolike talente – pevske, plesne, igralske, akrobatske in še in še. Vse točke so bile nagrajene z bučnim aplavzom, pohvale pa so kar deževale tudi s strani »strokovne žirije«.  

Ob koncu prireditve je vse prisotne nagovorila tudi gospa ravnateljica, ki nam je vsem zaželela lepe praznike in obilo uspeha v novem letu. Za piko na i pa so s svojim presenečenjem poskrbeli v Elanu, ki so nam ravno danes dostavili petnajst kompletov smuči in palic ter tako poskrbeli za veliko navdušenje v dvorani in ravno pravšnji vesel zaključek tega leta.

 

Nekaj utrinkov s prireditve.

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost